Nieuws
Nieuws >>
Team Fundriving start seizoen in Shortrally Ede.

Team Fundriving haalt op 7 april de BMW E30 weer uit de winterstalling voor de OVD Shortrally Ede. Dit compacte rallyevenement zal voor de rijder uit Renswoude en de navigator uit Scherpenzeel een thuiswedstrijd zijn. Rijder Mike v/d Brink heeft er dan ook veel zin in om de auto weer flink aan de tand te voelen.

Lees verder
2012

Rallyteam Fundriving wenst iedereen een gezond en gelukkig 2012 toe!

Zeer korte rally voor rallyteam Fundriving

7 en 8 oktober werd in Barneveld de Nederland Rally verreden. Rallyteam Fundriving stond hier aan de start. Voor Kimberley nieuw, omdat dit haar eerste rally zou zijn.

Lees verder
vechtdal 2011

Het was een drukke week voor de rally waarin we de BMW E30 bijna volledig nieuw hebben opgebouwd bij Fusion Motorsport in De Meern. We hebben de remmen verbeterd en ook zijn er aanpassingen gedaan aan het “onderstel” waardoor we een veel betere wegligging hebben. Tot slot is de motor gereviseerd en daardoor heeft de BMW meer vermogen gekregen. Al met al veel werk maar het is in orde gekomen voor afgelopen zaterdag.

Lees verder
Fundriving start in Hardenberg om te leren!
Lees verder
Veel kleine pechjes tijdens OVD Shortrally Ede

Iets later dan gepland, maar toch nog even een klein verslagje van een dag met veel kleine pechjes vanuit het oogpunt van de navigator.

Lees verder
Start van het nieuwe seizoen.

Aanstaande zaterdag is het weer zover. De eerste wedstrijd van het seizoen zal verreden worden in Ede.

Lees verder
Een gezond 2011 gewenst!

Rallyteam Fundriving wenst U allen een gelukkig en gezond 2011 toe! Wij hopen ook dan U te mogen begroeten als onze sponsor, en ons komend jaar ook zeker zult blijven volgen!

Lees verder
3e plaats in Amsterdam

Zondag 5 spetember 2010 werd in Amsterdam de RallyPro Amsterdamsprint verreden. Hier volgt het verslag van de mooie, snelle en ook hectische dag die afgesloten werd met een derde plek.

Lees verder
2 lekke banden, een mooie jump en de finish!

Dit jaar reisde Mike van den Brink en navigatrische Saskia Bleijenberg voor het eerst af naar het Duitse Sullingen om daar deel te nemen aan de ADAC Mobil Pegasus Rallye Sulinger Land. Met een BMW 320 E30 gaan zij voor het eerst samen als equipe van start over de Nederlandse grens.  

Lees verder
OVD Rallysprint Ede

Vrijdagavond was ik al naar Renswoude vertrokken. Daar aangekomen werden de laatste dingetjes in de bus gepakt voor zaterdag. Vrijdag redelijk bij tijds het bed in want het zou een lange dag worden zaterdag. ',Zaterdag lekker uitgeslapen tot half 8 Was wel al om kwart over 5 wakker. Toch nog wel zenuwen voor mn eerste sprint.

Lees verder
Inloggen